INTRODUCTIE

Of het nu gaat om een reclametekstje van twee regels of een boek, teksten zijn bij mij in goede handen.

Tekstcorrectie en redactie

Ben je op zoek naar een correctrice die teksten controleert op spelling en grammatica? Iemand die de opbouw checkt en de puntjes op de i zet? Of zoek je juist een tekstbureau dat teksten schrijft? In alle gevallen ben je bij RediScript aan het juiste adres. Al meer dan zestien jaar corrigeert, redigeert en schrijft RediScript teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Waarom RediScript?

Op internet wemelt het van de tekstbureaus. Van belang is dat je met iemand in zee gaat die jouw teksten met zorg behandelt en bovendien vertrouwelijk met je gegevens omgaat. RediScript staat hiervoor garant – zie ook de Privacyverklaring – en levert al jaren persoonlijke service tegen scherpe tarieven.

Diensten

Tekst schrijven

Ben je op zoek naar een copywriter voor een pakkende advertentietekst, websitetekst of informatieve brochure? Of iemand die artikelen kan schrijven voor een magazine (inclusief interviews)? RediScript heeft deze specialismen in huis.

Meer over tekst schrijven

Redigeren

Wil je de inhoud van je tekst laten controleren op opbouw en logische verbanden? Is de tekst door meerdere personen geschreven en moet deze een geheel worden? Dan redigeer/herschrijf ik die tekst naar een goed leesbaar geheel.

Meer over redigeren

Corrigeren

Ben je op zoek naar een tekstcorrector?

Stuur dan je tekst naar RediScript. Ik corrigeer teksten snel en vakkundig.

Meer over corrigeren

Copyright © 2023 RediScript Taaladvies | Privacyverklaring | Cookies