Masthead image downbutton

RediScript Taaladvies is al jaren hét adres voor vakkundige tekstcorrectie en redactie

Of het nu gaat om een reclametekstje van twee regels of een boek, uw teksten zijn bij mij in goede handen.

Tekstcorrectie en redactie

Bent u op zoek naar een correctrice die uw teksten controleert op spelling en grammatica? Iemand die de opbouw checkt en de puntjes op de i zet? Of zoekt u juist een tekstbureau dat teksten voor u schrijft? In alle gevallen bent u bij RediScript aan het juiste adres. Al meer dan 11 jaar corrigeert, redigeert en schrijft RediScript teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

 

Waarom RediScript?

Op internet wemelt het van de tekstbureaus. Van belang is dat u met iemand in zee gaat die uw teksten met zorg behandelt en bovendien vertrouwelijk met uw gegevens omgaat. RediScript staat hiervoor garant – zie ook de Privacyverklaring – en levert al jaren persoonlijke service tegen scherpe tarieven.

Diensten

Bent u op zoek naar een copywriter voor een pakkende advertentietekst, websitetekst of informatieve brochure? Of iemand die artikelen kan schrijven voor uw magazine (inclusief interviews)? RediScript heeft deze specialismen in huis.

Meer over tekst schrijven

Wilt u de inhoud van uw tekst laten controleren op opbouw en logische verbanden? Is de tekst door meerdere personen geschreven en moet deze een geheel worden? Dan redigeer/herschrijf ik uw tekst naar een goed leesbaar geheel.

Meer over redigeren

Bent u op zoek naar een tekstcorrector?

Stuur dan uw tekst naar RediScript. Ik corrigeer uw teksten snel en vakkundig.

Meer over corrigeren

Opdrachtgevers

RediScript werkt al jaren voor een groot aantal opdrachtgevers uit de reclame-, communicatie- en uitgeverswereld. Maar ook particuliere opdrachtgevers sta ik graag met raad en daad bij.

Contact

Benieuwd naar wat RediScript Taaladvies voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op.

Dat kan via e-mail of met het contactformulier. Maar bellen kan uiteraard ook, tel. +31 (0)10 471 27 89.